Asociația GAL “Țara Năsăudului” la final de implementare a Strategiei de Dezvoltare Locală

Asociația GAL “Țara Năsăudului” a ajuns la final de implementare a Strategiei de Dezvoltare Locală, finanțată în cadrul PNDR 2007-2013, Măsura 4.1. LEADER și se pregătește de elaborarea unei noi strategii pentru noua alocare financiară.
Înființată în anul 2011, Asociația GAL “Țara Năsăudului” are un teritoriu care se întinde pe suprafața a 10 comune și 1 oraș: Feldru, Rebrișoara, Rebra, Parva, Dumitra, Nimigea, Salva, Coșbuc, Telciu, Romuli și orașul Năsăud.
Domnul Iuliu Zsejki, managerul de proiect GAL “Țara Năsăudului” susține următoarele: “Suntem printre GAL-urile fruntașe din țară, cu un grad de absorție a fondurilor în proporție de 97% din total sumă contractată. Concret avem 38 de proiecte implementate în teritoriu GAL, cu o valoare totală de 2,227,199 euro. Pe această cale, dorim ca toți cei interesați din comunitățile teritoriului GAL „Țara Năsăudului” să cunoască exact situația la final de implementare de strategie și faptul că nu ne vom opri aici. Rezultatele obținute ne încurajează să aplicăm pentru o nouă Strategie de Dezvoltare Locală, pe noua alocare financiară 2014-2020 .
Echipa GAL „Țara Năsăudului” mulțumește partenerilor, primarilor celor 11 comunități din GAL care ne-au fost permanent alături și au avut un rol extrem de important în implementarea strategiei GAL”.

Iuliu Zsejki,
Director executiv

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]