În așteptarea Sărbătorilor de iarnă …….

Elev: Dragotă Mărioara

Armonia sărbătorilor se simte la Liceul Tehnologic Agricol, Bistrița. Ca în fiecare an, tradiția trebuie respectată: bradul de Crăciun împodobit ECO,  clasele împodobite,colindele să răsune în școală iar elevii, se pare ca au atins toate cerințele!

            Împreună cu domnii profesori, elevii Liceului Tehnologic Agricol, Bistrița, au dat startul confecționării ornamentelor ECO. Acestea au constat în nuci, conuri de brad, hârtie reciclată și plastic, aranjate astfel încât, să pară ornamente de brad veritabile.

            Ornamentele fiind gata, elevii și profesorii au renuntat la cele câteva minute de pauza si au dat o mâna de ajutor la împodobirea bradului, iar rezultatul a fost unul pe măsură!

            Dar, cum surprizele se țin lanț în această perioadă, elevii au uimit pe toată lumea cu imaginația lor, impodobind fiecare clasă cu decorațiuni și brăduleți cum altfel, decât ECO. Pentru strădania lor, au fost premiați, oferindu-se diplome pentru cea mai frumoasa clasă, cele mai frumoase decorațiuni ECO și cel mai frumos brăduț Eco.

Premierea  participanților la acest concurs a avut loc la finalul concertului de colinde  organizat în sala festivă a liceului.

O altă activitate  desfășurată  în această perioadă a fost  ” Târgul  de Crăciun”,acțiune care a constat în schimbul de jucării și carți între elevii și profesorii școlii .

     

                              De Crăciun fii mai bun; iubește, dăruiește, zâmbește!

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]