Ateliere Re-creative bufnicești la Bibliotecă

Cu ocazia Săptămânii Cărții pentru Copii(deoarece se apropia cu pași repezi 1 iunie) Biblioteca Județeană George Coșbuc BN și Palatul Copiilor Bistrița au organizat și activitatea Recreația Mare – ateliere Re-creative, în grădina Ioan Alexandru. Provocările bufnițelor cât și jocul de rol au atras nu numai copiii, ci și adulții.

În deschiderea jocurilor, poetulIoan Cioba împreună cu soția lui au redevenit pentru câteva minute copii, participând la aventura ”în căutarea bufnițelor”.Uimit de provocările copiilor și de creativitatea lor, scriitorul i-a felicitat și le-a mulțumit pentru că i-au oferit șansa de a mai fi copil. Ca și premiu pentru provocarea îndeplinită.... au primit în dar bufnițele găsite,plusbomboane de la Bufnița DoReLisa (mascota activității, o bufniță de pluș).

Alături de noi a fost și directorul bibliotecii, poetul Ioan Pintea, căruia îi mulțumim pentru sprijinul acordat și încurajările oferite. Un angajat muzical al Bibliotecii, Florin Săsărman, ne-a uimit pe toți prin talentul de a imita bufnițe, obicei din copilărie. În jocul nostru a intervenit chiar și bibliotecara Rodica Linul, fotograful bibliotecii, Camil Hosu, dar și profesoara noastră coordonatoare – Ionela-Silvia Nușfelean.

Deci, înveselind atmosfera, atelierul de lucru și aventurile noastre au atras atât cititori mai mici, mai mari, cât și bibliotecari. La sfârșit, catalogul Bufni impresii s-a umplut, cu multe cuvinte frumoase, felicitări, mulțumiri, ceea ce ne bucură. Bufnița de la Bufni impresii împreună cu DoReLisa au fost, după părerea mea, cele mai fericite, alintate și vizitate bufnițe. Încântați de joc, cred că vom organiza și a doua ediție a atelierului bufnicesc. Dacă vreți și voi să participați și să fiți la curent cu activitățile noastre, urmăriți-ne pe site-ul Palatului și al Bibliotecii.

 

Andrea Suto, clasa a VI-a

Jurnalism, Palatul Copiilor Bistrița

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]