În atenţia conducerii Tabita Tour: Astfel de aberaţii să nu se mai repete

Doresc să vă aduc la cunoştinţă experienţa trăită de mine ieri 17 mai în autobuzul ce vă aparţine la cursa de la ora 11,30 Bistriţa-Şanţ : întrucât sistemul de aer condiţionat din autobuz nu funcţiona şoferul a luat decizia de ţine uşile deschise în mers coborând dealul Dumitrei cu o viteză în medie de 120 de kilometri la oră punând în pericol vieţile pasagerilor întrucât cea mai mică defecţiune ar fi putut duce la o adevărată tragedie.
Am rămas apoi uimit de faptul că conducătorul autobuzului a permis unui tânăr cu probleme psihice să consume băuturi alcoolice şi să pipăie tinere ce se aflau în autobuz.De asemenea respectivul a aruncat recipientele golite de alcool,dozele de bere direct afară pe uşile ce erau deschise în mers.
În accepţiunea mea s-au încălcat normele de siguranţă ce se impun în cazul transportului public în comun şi regulile de bună conduită în acest caz.
Rog respectuos conducerea firmei dumneavoastră să luaţi toate măsurile care se impun pentru ca astfel de aberaţii să nu se mai repete şi să beneficiem de un minim de comfort şi siguranţă în călătoriile noastre cu mijloacele dumneavoastră de transport.
În speranţa rezolvării deficienţelor amintite vă mulţumesc şi rog pe Bunul Dumnezeu să vă dăruiască multă sănătate şi bucurii sfinte !
Cu respect,
Preot Rus Vasile
Parohia Ortodoxă Nepos

Comentarii

20/05/19 23:08
Alexandru Ionescu

Si eu fac naveta de la Rodna în sângeorz bai ei se întâmplă ca si șoferul să lase usile deschise pentru a face răcoare in mijlocul de transport...de obicei șoferul nu lăsa pe nimeni să fumeze sau sa bea în autobuz însă să mai întâmplat....uneori se si ceartă cu pasageri care sunt plătitori si chiar si pe mine ma bruscat doar pentru ca stateam în picioare și vroia să ne înghesuim in autobuz pentru a încapea cât mai multi(legea prevede ollimită de greutate în mijlocul de transport în public... soferul nerespecrand legea lăsând prea multepersoane să se urce în autobuz creând o greutate mult peste limita permisă prin lege)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]