A 7-A VICTORIE A Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Î

În atenţia deputaţilor portocalii, roşu-alb-verzi şi fără-de-lege

Doamnelor şi domnilor deputaţi,

Din inconştienţă, servilism sau de teamă i-aţi sprijinit pe numiţii Boc şi Şeitan să încalce Pilonul II al legislaţiei comunitare privind legile ocupaţionale, să încalce nu numai Constituţia României şi legislaţia europeană, ci şi orice principiu de drept privind neretroactivitatea legii, votând aberaţiile legislative numite Legea 263 şi 119/2010, ambele bazate pe legea abrogată 19/2000 şi pe HG 735/2010, a cărei suspendare executorie Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a obţinut-o încă de la 28 sept. 2010.

Pe cale de consecinţă, s-au emis împotriva noastră, a militarilor în rezervă şi în retragere nişte decizii de pensie, de două ori nule de drept: o dată pentru că “recalcularea”, în pofida voinţei noastre, s-a făcut în perioada în care, prin hotărârea Curţii de Apel Cluj era suspendată şi a doua oară pentru că respectivele decizii de pensie au fost eliberate, în marea majoritate a cazurilor, în perioada 31 dec 2010 - 7 ian. 2011, deci în afara termenului final de “recalculare” prevăzut de dvs. prin vot, care era 28 dec. 2010. Vă atragem atenţia că prin aceste decizii ni se “naţionalizează” două tipuri de proprietate: gradul militar şi pensia legal obţinută în cuantum.

HG 735/2010 a fost înmormantată definitiv de Hotărârea Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din 7 ian. 2011, care a precizat că suspendarea era erga omnes din 28 sept. 2010.

Guvernul a comis o noua ilegalitate, emiţând OUG 1/2011 prin care încearcă să legitimeze rezultatele ilegale ale HG 735 – deciziile de pensie nule de drept. Pe acestea îşi propune OUG 1 să le “revizuiască”. În această situatie, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate a acţionat în justiţie, în mii de procese, dezlănţuite, pe etape, cauza fiind aceeaşi – demonstrarea faptului că OUG 1/2011 este fără obiect, propunându-şi să revizuiască nişte decizii de pensie nule de drept. Vă informăm că, în pofida ordinelor stricte primite de judecători şi a propagandei imbecile desfăşurate de actuala putere că procesele noastre ar fi fără obiect, până la ora actuală am obţinut câştig de cauză în faţa a 6 complete de judecată: Alexandria - 2, Drobeta Turnu Severin - 1, Giurgiu - 2, Constanţa -1. Cu câtaeva minute în urmă, preşedintele Filialei SCMD Slatina, dl. Col. (r) Dumitru DOGARU (spre regretul meu nu suntem rude) ne-a informat că s-a pronunţat şi Tribunalul Slatina în favoarea noastră. Deci 7 complete de judecată, în ciuda presiunilor, minciunilor şi şantajului exercitate de liderii dvs. de partid, au stabilit că deciziile în cauză sunt nule de drept, deci OUG 1 este fără obiect.

Vă pregătiţi, cu aceeaşi indolenţă, lipsă de responsabilitate şi de implicare, dovedite şi până acum, să transformaţi prin votul dvs respectiva ordonanţă în lege. Considerăm că este de datoria noastră să vă atragem atenţia că, dacă veţi comite şi această nouă ticăloşie, mai devreme sau mai târziu, veţi deveni obiectul puterii judecătoreşti pe care o batjocoriţi în asemenea hal şi veţi plăti. Vom face publice listele cu cei care vor vota transformarea aberantei OUG 1/2011 în lege. Şi, din acel moment, vom declanşa campania de imagine împotriva dvs, în circumscripţiile electorale de care ţineţi.

În mod deosebit atragem atenţia susţinătorilor d-lui Vasile Blaga că acesta este momentul în care îşi pot spăla ruşinea trecutului şi în care se pot rupe prin vot de o companie care nu-i onorează.

Jos Guvernul! Jos legile genocidului!

Honor et Patria! Vae victis!

PREŞEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5