Atletism. Emanuela Rus Nedelea, vicecampioană naţională

Stadionul Iolanda Balaș Soter din Bucureşti a găzduit, timp de două zile, Campionatul Național de Atletism pentru Copii 1, Copii 2 şi Copii 3.

         Atleţii bistriţeni au reuşit să obţină rezultate bune, promiţătoare pentru competiţiile următoare, singura clasare pe podium aparţinând Emanuelei Rus Nedelea, care a cucerit titlul de vicecampioană naţională la 500 m şi locul IV în proba de 150 m, la categoria de vârstă Copii 2. Trebuie menţionat că la proba de viteză de 150 m, au luat startul 48 de copii, Emanuela  ratând la câteva sutimi o clasare pe podium.

Este o performanţă remarcabilă pentru eleva antrenorului Emil Rusz, asta deoarece Emanuela Rus Nedelea se pregăteşte doar de şase luni.  Emanuela este elevă în clasa a IV-a la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu" din Bistriţa. Un loc IV, la aceeaşi categorie, în proba de 500 m, a obţinut şi Lenuţa Constantin, şi ea în primul an competiţional.  

         La categoria Copii 1, în proba de 800 m, ambele sportive de la CSM Bistriţa, antrenate de prof. Alina Cucerzan, au reuşit să-şi îmbunătăţească recordul personal. Larisa Ureche a oupat locul IV, în timp ce Annemarie Petruţ  a ocupat locul VI.

         În aceeaşi competiţie, Paul Roş, antrenat de Dragoş Mihali, a obţinut locul locul IV la 800 m, la categoria Copii 2.

         Şi la aruncări, bistriţenii au fost foarte aproape de un loc pe podium. La Copii 2, Anemona Pramastolea a obţinut locul V la suliţă, cu un rezultat foarte bun, după cum menţiona antrenorul Daniela Nechifor.

La categoria Copii I, în proba de suliţă, Doris Somay  a  ocupat locul IV şi Ariana Lungu, locul VII, un rezultat bun înregistrând şi Adina Rău, la greutate.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]