Atletism. Traian Musteaţă reprezintă România la Campionatul Balcanic de juniori I

          Atletul Traian Musteaţă de la Liceul cu Program Sportiv Bistriţa s-a calificat la Campionatul Balcanic de juniori I ce se va desfăşura în 10 februarie la Sofia (Bulgaria). Acesta şi-a câştigat dreptul de participare în urma rezultatului foarte bun de la Campionatul Naţional de Seniori şi Tineret în sală, unde a terminat al VII-lea, cu timpul de 4:00.97, fiind al doilea rezultat din rândul juniorilor. În plus, atletul bistriţean a reuşit al treilea timp al juniorilor la 800 m, 1:56.32, înregistrând record personal.

          „Este o performanţă pentru noi această calificare. Îl felicit pe Traian Musteaţă şi în acelaşi timp vreau să mulţumesc directorului Mircea Gătej de la LPS Bistriţa pentru tot sprijinul acordat în susţinerea acestei performanţe, dar şi pentru asigurarea participării la aceste competiţii”, ne-a declarat antrenor Alina Cucerzan.

          La Naţionalele dedicate seniorilor şi tineretului, LPS Bistriţa a fost reprezentată şi de Ionuţ Zăgrean care a reuşit să-şi îmbunătăţească recordurile persoanle, atât în proba de 1500 m, cât şi la 800 m.       

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]