Atletismul bistriţean pe un drum promiţător. Rezultate bune la etapa de zonă

În acest sfârşit de săptămână, la Cluj-Napoca, a avut loc Campionatul Naţional de copii, etapa I de zonă la atletism.

Aruncătoarele de suliţă de la LPS Bistriţa, antrenate de prof. Daniela Nechifor, s-au clasat pe podium. Astfel, Doris Somai a ocupat locul I, Ariana Lungu – locul II, iar Anemona Pramastolea s-a clasat a III-a.  La aruncarea greutăţii, Ariana Lungu s-a clasat prima, în timp ce Doris Somai a ocupat locul II.

Un alt podium ocupat de atleţii de la CSM Bistriţa a fost în proba de 1500 m: Anamaria Cornelia Mocodean – locul I, Diana Vasilena Dan – locul II şi Raluca Petruţa Login – locul III. Proba de 800 m a fost câştigată Andrei Darius Rusz, iar Violeta Nedelia Rus s-a clasat pe locul II în aceeaşi probă. La 200 m, Emanuela Nedelia Rus s-a clasat a II-a, în timp ce în proba de ştafetă 4x100m, echipa CSM fete s-a clasat pe locul I, iar băieţii pe locul III. Toţi aceşti sportivi sunt antrenaţi de Emil Rusz.

În proba de 200 m, Raluca Rus, antrenată de prof. Edit Magyarosi, s-a clasat pe locul III.

Proba de 1500 m a fost câştigată de Ionuţ Rus, de la CSM Bistriţa, antrenat de prof. Maria Ciobănică. Maria Capotă, antrenată de prof. Alina Cucerzan,  s-a clasat pe locul III la 300 m, în timp ce Mădălin Mocanu (LPS) a ocupat locul IV în proba de lungime.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5