Atmosferă de mare sărbătoare la prezentarea echipei CSM Bistriţa! Victorie cu HFC Piatra Neamţ

Sala Polivalentă a devenit neîncăpătoare pentru iubitorii sportului, la evenimentul de prezentare a echipei de handbal feminin CSM Bistriţa.

Copii, adolescenţi şi mulţi bistriţeni trecuţi poate de a doua tinereţe şi-au dat întâlnire, în această după-amiază, la Polivalentă, pentru a face cunoştinţă cu echipa care îşi propune să ducă Bistriţa pe prima scenă a handbalului feminin. Atmosfera a fost oricum de Liga Naţională, bistriţenii dovedind că că sunt „o comunitate”, alături de „o echipă”, cu „acelaşi vis” – promovarea.

         Roxana Caragea şi Claudia Cetăţeanu (portari), Adriana Tamaş, Andreea Bărbos, Bianca Zegrean, Lia Cira (extremă dreapta), Iulia Szabo, Andrada Maior –Paşca (extremă stânga), Andra Sabău, Simina Vezentan, Cristina Andriţă(inter dreapta), Alexandra Ciunt, Reka Tamaş (inter stânga), Georgeta Dinis-Vârtic, Denisa Dorhoi (pivot), Oana Cârstea, Elisabeta Cadar (coordonator de joc), alături de nou venita Oana Chirilă formează lotul cu care Horaţiu Paşca (antrenor principal) şi Radu Moldovan (antrenor secund) atacă promovarea. Din staff-ul tehnic mai fac parte Alexandru Chiuzan (kinetoterapeut), Răzvan Berbecar (director sportiv). Prezentarea celor 18 jucătoare s-a făcut ca la cluburile mari, în aplauzele sutelor de fani.

         În deschiderea partidei, între două reprezentanţii ale majoretelor, pe fondul micuţei, dar inimoasei galerii (n.n. – mai vocală decât a avut Gloria Bistriţa vreodată), preşedintele CJ, Radu Moldovan, a ţinut să le mulţumească tuturor celor prezenţi pentru că au venit să susţină acest proiect al judeţului Bistriţa-Năsăud. Radu Moldovan le-a mulţumit, de asemenea, tuturor consilierilor judeţeni, indiferent de culoarea politică, pentru că au votat, în unanimitate, pentru acest proiect numit CSM Bistriţa.

***

         Meciul amical disputat cu HFC Piatra Neamţ a fost unul de angajament, care s-a lăsat şi cu ceva accidentări. CSM Bistriţa s-a impus detaşat, la o diferenţă de 9 goluri, 30-21, după ce la pauză conducea 16-12.

         Mâine, de la ora 10, va avea loc a doua partidă test, înainte de debutul campionatului.

         În 19 septembrie, CSM Bistriţa va juca în prima etapă, acasă, cu CSU Oradea. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]