Aur, argint și bronz pentru elevii din județul Bistrița-Năsăud la Olimpiada Naționalã de Informatică

Elevii bistrițeni care s-au calificat și au participat la Olimpiada Naționalã de Informaticã, ce s-a desfãșurat la Sibiu, în perioada 26-30 Aprilie 2017, se întorc acasã cu tolba plinã de medalii. Moca Andrei, elev, în clasa a VI-a, al Colegiului National “Liviu Rebreanu”, Bistrița, a câștigat aurul, Dobricean Ioan, elev în clasa a VII-a, al Școlii Gimnaziale ” Mihai Eminescu” Năsăud, a câștigat argintul, iar Izvoran Oltean Ștefan Petru, elev în clasa a V –a al Școlii Gimnaziala ” Mihai Eminescu” Năsăud și Floare Doru , elev în clasa a V-a al Școlii Gimnaziale “Avram Iancu” Bistrița, au reușit să obțină bronzul.
Această competiție s-a desfășurat la Sibiu, pe parcursul mai multor zile, în perioada 26-30 Aprilie 2017, în care elevii au susținut mai multe probe .

Moca Andrei, elev în clasa a VI-a, la Colegiul National “Liviu Rebreanu” , Bistrița a câștigat medalia de aur, cu 169 de puncte.
Dobricean Ioan, elev în clasa a VII-a, la Școala Gimnazială ” Mihai Eminescu” Năsăud , a câștigat medalia de argint, cu 115 puncte.
Izvoran Oltean Ștefan Petru, elev în clasa a V -a la Școala Gimnazială ” Mihai Eminescu” Năsăud, a câștigat medalia de bronz, cu 52 de puncte.
Floare Doru , elev în clasa a V-a la Școala Gimnazială “Avram Iancu” Bistrița, a câștigat medalia de bronz, cu 50 de puncte.

Profesor îndrumător al elevului Moca Andrei, din Bistrița: prof. Gălățan Susana.
Profesori îndrumători ai elevilor Dobricean Ioan și Izvoran Oltean Ștefan Petru din Năsăud: prof. Lazăr Marius și prof. Lazăr Ludovica.
Profesori îndrumători ai elevului Floare Doru, din Bistrița: prof. Nelca Mirela, prof. Popițean Liliana și prof. Biz Felicia

Mai multe informații puteți găsi la adresa: http://oni2017.host4u.ro/

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]