Aurel Horea: Școala Gimnazială Nr. 2 Ilva Mică, modernizată! Fiecare copil din comunitatea noastră merită să învețe în condiții de nivel european!

Școala Gimnazială Nr. 2 Ilva Mică este modernizată! Valoarea totală a investiției este de 2,2 milioane de lei, sumă asigurată integral din bugetul local al comunei Ilva Mică. Este un proiect de care sunt foarte mândru pentru că fiecare copil din comunitatea noastră merită să învețe în condiții moderne și de nivel european, transmite primarul Aurel Horea.

Potrivit acestuia,investiţia a fost realizată într-un timp record! Astfel,lucrările au început în timpul stării de urgență, iar de luni, copiii și profesorii se pot întoarce la școală!

Lucrările au constat în reabilitarea finisajelor interioare (înlocuire tencuieli, vopsitorii lavabile, tâmplărie, pardoseli, termoizolație la planșeele sub poduri);reabilitarea finisajelor exterioare (realizarea unui termosistem din polistiren expandat și vopsitorii decorative exterioare);extinderea clădirii pe înălțime (s-a realizat un etaj parțial), refacerea tuturor lucrărilor de instalații (electrice, termice, sanitare);refacerea şarpantei și înlocuirea învelitoarei; realizare instalație de paratrasnet şi amenajări exterioare (împrejmuire, platforme pavate, amenajări spații verzi).

"Toate lucrările de reabilitare și modernizare s-au realizat în conformitate cu avizele din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Direcția pentru Sănătatea Populației: copiii noștri vor fi în siguranță la școală! Le mulțumesc muncitorilor din cadrul Primăriei Ilva Mică și al Ocolului Silvic, personalului Școlii Gimnaziale Ilva Mică, constructorului și tuturor celor care au făcut posibilă începerea anului școlar în condiții de siguranță. Copiii noștri sunt cea mai bună alegere de a investi!", precizează primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horea.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5