Autoritățile au anunțat 11 decese, asociate pandemiei, pentru perioada 15-18 noiembrie

Nu mai puțin de 11 decese au fost anunțate de autorități, pentru perioada 15-18 noiembrie, la persoane care erau infectate cu Noul coronavirus, dar care sufereau și de alte boli.
Femeie, 80 ani, diabetică și cardiacă, internată în data de 12 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (Pneumonie, Infecție confirmată cu Covid-19), unde a decedat în 15 noiembrie.

Bărbat, 83 ani, cardiac și hipertensiv, recent externat din Secția Boli Infecțioase (fusese internat in intervalul 03.11.2020 - 12.11.2020 cu Pneumonie, infecție confirmată cu Covid-19, externat ameliorat), reinternat în 14 noiembrie tot în Secția Boli Infecțioase (cu fenomene de insuficiență respiratorie), unde a decedat în 16 noiembrie.

Bărbat, 47 ani, diabetic, cardiac și hipertensiv, internat în data de 9 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (Dispnee mixtă severă, Ex. CT Torace - aspect sugestiv pentru infecție cu Covid-19, afectare pulmonară severă), transferat în 11 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în 16 noiembrie.

Femeie, 77 ani, cardiacă, cunoscută și cu patologie oncologică, internată în data de 7 noiembrie în Secția ATI/Boli Infecțioase (Dispnee severă, Ex. CT Torace - aspect sugestiv pentru infecție cu Covid-19, afectare pulmonara severă), unde a decedat în 16 noiembrie.

Femeie, 61 ani, internată în data de 9 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (Suspect infecție cu Covid-19, ulterior confirmată prin RT-PCR, Ex. CT Torace - aspect sugestiv pentru infecție Covid-19), unde a decedat în 16 noiembrie.

Bărbat, 68 ani, diabetic, cardiac și hipertensiv, internat în data de 16 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (cu fenomene de insuficiență respiratorie, Ex. CT Torace - aspect sugestiv pentru infecție cu Covid-19, afectare pulmonară severă/critică), unde a decedat în 16 noiembrie.

Bărbat, 70 ani,diabetic și hipertensiv, internat în 27 octombrie în Secția Boli Infecțioase (cu fenomene de insuficiență respiratorie, Ex. CT Torace - aspect sugestiv pentru infecție cu Covid-19, afectare pulmonara severă), transferat în 8 noiembrie în Secția ATI, unde a decedat în 17 noiembrie.

Femeie, 84 ani, cardiacă, cu obezitate și sechele de accident vascular cerebral, internată în data de 10 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (Pneumonie, infecție confirmată cu Covid-19), unde a decedat în 17 noiembrie.

Bărbat, 66 ani, diabetic, hipertensiv și cu boala renala în program de hemodializă, internat în 12 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (cu fenomene de insuficiență respiratorie, Infecție confirmată cu Covid-19), unde a decedat în 17 noiembrie.

Bărbat, 74 ani, diabetic, hipertensiv și cu stare post trombembolism pulmonar, internat în 8 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (cu fenomene de insuficiență respiratorie), unde a decedat în 18 noiembrie.

Bărbat, 72 ani, diabetic, cardiac și hipertensiv, internat în data de 16 noiembrie în Secția Boli Infecțioase (Pneumonie, Ex. CT Torace - aspect sugestiv pentru infecție cu Covid-19), unde a decedat în 18 noiembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5