Avensis Hotspot : Prima maşină care oferă Wi-Fi în echiparea standard

Începând din luna ianuarie 2014, Toyota Avensis este oferit cu Wi-Fi în echipare standard
Router-ul W-LAN este oferit gratuit împreuna cu serviciul de date pentru o perioadă de 1 an

Începând cu luna ianuarie 2014, Toyota Romania a introdus în echiparea standard a modelului Avensis noul sistem Toyota Hotspot, oferit GRATUIT pentru toţi noii clienti Avensis.

Sistemul Toyota Hotspot este un dispozitiv proiectat special pentru maşină, alimentat la baterie, cu o dublă-antenă ce asigură trafic la viteze ridicate, imbunătăţeşte recepţia semnalului şi minimizează problemele efectului Doppler. Prin intermediul său se pot conecta simultan wireless la internet până la 5 dispozitive (telefoane mobile, tablete, laptop-uri, sisteme de joc etc.). Avensis Hotspot este acoperit de garanţia de 3 ani, specifică accesoriilor Toyota. Router-ul W-LAN este oferit împreună cu trafic de date gratuit pentru o perioadă de 1 an în limita a 2 GB/luna, trafic disponibil numai pe teritoriul României (nu include trafic de date in regim roaming).

Avensis Hotspot, alături de celelalte dotări ale modelului - atât cele de conectivitate, cât şi cele de siguranţă a călătoriei şi de confort -, transformă maşina într-un birou mobil perfect, iar modelul devine una din cele mai complete maşini „de business”. Posibilitatea conectării simultane a mai multor dispozitive este utilă însă nu numai într-o călătorie de afaceri, ci poate fi foarte practică şi într-o călătorie cu familia.

Modelul Avensis este prima maşină care oferă Wi-Fi in echiparea standard, expresie a spiritului inovator şi orientat către client al mărcii Toyota. “Toyota Avensis este o maşină rafinată, pentru persoane active, cu spirit întreprinzător şi deschis; faptul că este primul model care oferă Hotspot în standard vorbeşte despre spiritul său avangardist, dar şi despre faptul că doreşte să rămână aproape de clienţii săi, să ţină pasul cu viaţa activă a acestora, atât în mediul de afaceri, cât şi în plan personal”, a declarat Anca Dumitrescu, Senior Brand Manager în cadrul Toyota Romania.

###

Pentru mai multe informatii despre gama Toyota in Romania va asteptam la showroomul Toyota din Bistrita, Str. Libertatii nr. 62, sau pe www.toyotabistrita.ro, tel. 0263 207 173, e-mail: [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]