Bărbat condamnat la 6 ani de închisoare pentru proxenetism și exploatare sexuală a minorilor în Italia, reţinut de polițiștii din Bistrița-Năsăud

Un bărbat de 35 ani, din județul Maramureș, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.
Acesta a fost condamnat la 6 ani și 3 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și exploatare sexuală a minorilor în vederea obținerii de foloase, pe teritoriul Italiei.
La data de 14 august a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza comunei Reteag, un bărbat de 35 ani, din Sălsig, județul Maramureș care era urmărit internațional.
Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind condamnat închisoare pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și exploatare sexuală a minorilor în vederea obținerii de foloase, pe teritoriul Italiei.
Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
La data de 14 august 2020, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, iar ulterior, în aceeași zi, a fost prezentat Curții de Apel Cluj care a dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 15 zile.

Bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Bistriţa-Năsăud, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5