Baschet Club Irbis marchează 5 ani, la Bistriţa, printr-un turneu aniversar

Asociația Baschet Club Irbis aniversează în acest sfârşit de săptămână 5 ani de activitate în Bistrița. Iubitorii acestui sport  sunt aşteptaţi în zilele de 17 și 18 martie, în sala de sport de la Liceul Tehnologic Forestier pentru a-i susţine pe baschetbaliştii bistriţeni în  turneul aniversar pe care îl organizează.

Sâmbătă, la categoria babybaschet vor juca echipele LPS Târgu Mureș, Lucky Dragons Târgu Mureș, ACS Florești și BC Irbis Bistrița.

Duminică, la categoria U13, va fi rândul echipelor Lucky Dragons Târgu Mureș, CSS Viitorul Cluj-Napoca, BC Heroes Cluj-Napoca și BC Irbis Bistrița.

„Meciurile vor începe atât sâmbătă cât și duminică de la ora 10:00, urmând ca la final toate echipele să fie premiate. Dorim să mulțumim Inspectoratului Școlar Bistrița și conducerii Liceului Tehnologic Forestier pentru susținerea pe care ne-au acordat-o în organizarea acestui eveniment. Vă așteptăm cu drag la acest spectacol baschetbalistic!”, transmite, într-un comunicat de presă, echipa BC Irbis, prin Alexandra Moldoveanu. 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]