Baschet: Cupa Irbis, în 25 martie, la Liceul Tehnologic Forestier

Asociaţia Baschet Club Irbis revine cu un nou spectacol baschetbalistic în sălile din municipiul Bistriţa.

„Aşa cum promiteam anul trecut, continuam seria competiţiilor sportive şi iată că a venit rândul grupei mari de copii care practică baschetul la clubul nostru. Sâmbăta, 25 martie, echipa noastră se va întâlni cu adversare din judeţele Alba şi Mureş, Colegiul Bethlen Gabor, BC Together şi BC Mureşul Luduş. Meciurile se vor desfăşura pe terenul sălii de sport de la Liceul Tehnologic Forestier, începând cu ora 10:00”, se arată în comunicatul transmis de echipa BC Irbis.

În comunicatul remis redacţiei, se menţionează că grupele mici au reuşit să câştige, în decembriw 2016, toate meciurile la Cupa Irbis, astfel că speranţele se leagă şi de echipa mare pentru a câştiga acest trofeu.

„Dorim să mulţumim Inspectoratului Şcolar Bistriţa şi conducerii Liceului Tehnologic Forestier pentru susţinerea pe care ne-au acordat-o în organizarea acestui eveniment. Suporterii noştri reprezintă al şaselea jucător pe terenul de baschet, de aceea vă aşteptăm să ne fiţi alături şi să ne susţineţi”, se menţionează în comuicatul organizatorilor. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]