Bătaie la discoteca din Suplai

*patru tineri au nevoie de îngrijiri medicale, doi se răcoresc la Poliţie

Nu mai puţin de nouă tineri au fost implicaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un scandal la discoteca din Suplai, comuna Zagra. Doi tineri au fost deja reţinuţi pentru 24 ore, alţi patru fiind pe la doctori pentru îngrijiri medicale.
Sâmbătă pe la ora 02.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că la un local public din localitatea Suplai a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia un tânăr de 17 ani, Simion Z. din Poienile Zagrei a fost transportat la spital.
„În cadrul cercetărilor efectuate de echipajul deplasat la faţa locului şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a rezultat că tânărul se afla în discotecă, împreună cu încă trei prieteni, iar în jurul orelor 01.00, pe fondul unei altercaţii spontane, aceştia au fost agresaţi fizic de I. Teodor de 25 ani, M. Grigore de 18 ani, G. George de 16 ani, F. Liviu de 18 ani şi F. George de 20 ani, toţi din sat Suplai. Totodată, a rezultat că I. Teodor şi M. Grigore au avut asupra lor bâte din lemn, cu care i-au lovit”, precizează subinspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.
Potrivit sursei citate, în urma examinărilor medico-legale, s-a constatat că cei patru tineri, respectiv Z. Simion de 18 ani, M. Cosmin de 21 ani, S. Eremie de 24 ani şi E. Emil de 19 ani, toţi din localitatea Poienile Zagrei, necesită, fiecare, pentru vindecare între 1-15 zile de îngrijiri medicale. În schimb, pentru Teodor I. şi Grigore M. a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.
În acest dosar, cercetările sunt efectuate de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]