Băut şi fără permis, un bărbat din Telciu a fost depistat în trafic, la Cormaia! A prezentat permisul unui consătean!

La data de 15 august a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeroz-Băi au depistat un bărbat din Telciu, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Cormaia.

"Fiindu-i solicitate documentele personale, șoferul a relatat faptul că nu le are asupra sa, oferind datele de identificare. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că datele oferite de șofer corespund unei alte persoane, un bărbat de 39 de ani din Telciu, care nu corespunde din punct de vedere fizionomic cu șoferul.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui bărbat de 42 de ani din Telciu, care totodată s-a stabilit faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului, s-a constatat că acesta se află sub influența băuturilor alcoolice, rezultând o valoare de 0,77 mg./L alcool pur în aerul expirat. Bărbatului i-au fost prelevate la spital două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată în comunicatul IPJ BN. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și falsul privind identitatea, urmând documentarea faptelor.        

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5