Beclenarii vor sărbători trecerea dintre ani cu focuri de artificii. Iată mesajul primarului Nicolae Moldovan

Toți beclenarii au fost invitați să se adune în noaptea dintre ani în centrul orașului pentru a se bucura împreună de venirea anului 2018.

Primarul Nicolae Moldovan a anunțat joi pe pagina sa de Facebook faptul că îi așteaptă pe cetățenii Becleanului, dar și pe cei din cartierele aparținătoare să vadă focurile de artificii împreună. 

"Îi invit cu drag pe toţi locuitorii oraşului Beclean şi pe cei ai cartierelor componente Beclenuţ, Valea Viilor, Figa, Rusu de Jos şi Coldău să sărbătorim împreună trecerea dintre ani, la deja tradiţionalul spectacol cu focuri de artificii organizat în centrul oraşului, lângă sediul Primăriei Beclean, la miezul nopții. Ne vedem așadar cu toții în noaptea de Revelion să ne bucurăm împreună de venirea anului 2018. La mulți ani tuturor!", a transmis primarul Becleanului în mediul online. 

Trebuie amintit faptul că de când cu reabilitarea centrului Becleanului și inaugurarea noii clădiri a Primăriei Beclean, focurile de artificii se lansează chiar de pe Primăria Beclean, iar beclenarii se adună laolaltă în jurul instituției. Înainte, acestea puteau fi privite de lângă steag, fiind organizate de pe clădirea Hotelului Someș.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]