Beclenarul Sorin Lăcătuş, campion naţional la lupte libere! Felicitări antrenorului Vasile Goncear!

Sâmbătă, la Constanţa s-a desfășurat Campionatul Național de lupte libere. Luptătorul de la Clubul Sportiv de lupte libere din Beclean, Sorin Lăcătuş, la categoria de 65 kg, a devenit campion național, fiind unicul sportiv din Bistrița-Năsăud de la lupte libere carea cucerit acest titlu. Sportivul este antrenat de Vasile Goncear.

„Mulțumim Consiliului Local, în special domnului primar din Beclean, Nicolae Moldovan pentru implicarea lui în acest proiect. Mulţumesc lui Caius Cârcu, Laurenţiu Toma, Bogdan Florea din Bistrița pentru implicarea voastră. Am reușit toți împreună. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la un aşa proiect. Am reușit să avem un campiona naţional. Sperăm să aibă rezultate bune pe arena internaţională, la Europene, Mondiale și alte turnee internaționale”, a transmis Vasile Goncear.

Antrenorul beclenar a punctat şi greutăţile pe care atât el, dar şi acest sportiv a trebuit să le depăşească.

„Ştii cât e de plăcut să vezi că în urma ta a rămas ceva bun! Ştii cât e de plăcut să vezi că cineva se bucură de ceea ce ai facut și ai reușit să faci! Nu au contat nici banii, nici timpul care l-ai dat din existența ta, sacrificiile, nopțile nedormite, oboseala, stresul, în timp îţi dau roade bogate. Nu găsesc cuvintele potrivite să îmi exprim mulțumirea pe care o am în suflet. Ştiam că una din două mă vă distruge. Dar eu eram în pace cu asta și eram gata să îmi asum riscurile. Lipsa de ban, pentru că bineînțeles un sportiv are nevoie de hrană, echipament, deplasări etc.. și a doua era ambiția pe care o aveam care nu mă lasă să mă dau bătut,  că așa am fost educat și învățat de mic copil să lupt indiferent că mă doare, să lupt indiferent că nu am nicio șansă și să lupt chiar dacă aveam cea mai mică șansă. O foloseam și pe aia. Când am ajuns în România, în 1991,  aveam o plasă cu o pereche de ghete de lupte și un dres în plasă. Dumnezeu a avut grijă să imi dea în cale profesori foarte buni, aș spune unii dintre cei mai buni din lume. Singur nu aș fi reușit niciodată să îmi ating țelurile. Totul se datorează profesorului Mihai Chirilă - eram încă un copil când am ajuns în România – de la care am primit lecții ca luptător și lecții bune de viață și încurajări. Am făcut tot ce a stat în putinţele mele și am reușit să transmit mai departe ceea ce am învățat”, ne-a dezvăluit Vasile Goncear.

Felicitări campionului Sorin Lăcătuş, antrenoruluişi tuturor celor care au crezut şi au sprijinit această performanţă.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5