Bernadette Szocs, a treia jucătoare de tenis de masă în 2010

Federaţia Română de Tenis de Masă a stabilit ierarhia celor mai buni jucători din România, pentru anul 2010, având drept criteriu meciurile disputate pe echipe în campionatul naţional. În topul senioarelor, cu un total de 395 puncte, Bernadette Szocs de la CSM Bistriţa se află pe poziţia a doua, aceasta fiind devansată de Ioana Ghemeş de la LPS Farul Constanţa şi de Cristina Hirici de la acelaşi club.

De altfel, Bernadette Szocs a fost convocată de antrenorul Viorel Filimon, alături de Daniela Dodean, Elizabeta Samara şi Ioana Ghemeş, în echipa de senioare a României, care ca juca astăzi, la Buzău, în faţa echipei similare a Ungariei. În Grupa A a Premier Division din cadrul Joola European Nations League, clasamentul după patru runde disputate arată o egalitate aproape perfectă, toate cele patru echipe - Ungaria, România, Croaţia, Italia - având acelaşi număr de puncte (6), fiind separate doar de setaveraj.

Doi bistriţeni în TOP 10 la tenis de masă

George Coroian, de la ACTT Bucureşti ocupă prima poziţie în ierarhia seniorilor, la tennis de masă, cu un punctaj de 490 puncte, urmat în clasament de Alexandru Cazacu (LPS Farul Constanţa) - 484 şi Ionuţ Seni (ACTT Bucureşti) - 455 puncte. În Top 10 se află şi sportivii Adrian Crişan şi Emilian Bulbuc de la CSM LPS Bistriţa, pe poziţa a şaptea, respective a opta.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]