Biciclistul accidentat a părăsit locul accidentului

Nu doar autorii accidentelor de circulaţie fug de la faţa locului, cu şi victimele. Aşa s-a întâmplat luni, când Violeta Ş. (53 ani) din Bistriţa i-a sesizat pe poliţişti că, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Independenţei, a efectuat manevra de schimbare a direcţiei de mers de pe banda a doua pe banda întâi, moment în care a acroşat un biciclist. După producerea evenimentului rutier, bărbatul a plecat, pentru că nu a simţit nicio durere şi nici nu a suferit leziuni corporale vizibile.
„Ulterior, la orele 15.10, la sediul Poliţiei Municipiului Bistriţa, s-a prezentat V. Liviu de 50 ani din Bistriţa, care a prezentat un certificat medico-legal ce atestă că în urma unui accident rutier produs în data de 02.07.2012, ar fi suferit leziuni corporale ce necesită o zi de îngrijiri medicale”, se arată în datele furnizate de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud. Bărbatul a recunoscut că după ce a fost lovit de maşină, şoferul a oprit şi i-a cerut să aştepte sosirea poliţiştilor, dar a plecat pentru că …se simţea bine.
În prezent, cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Rutier Bistriţa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]