Bidiu, Enciu, Fântânele, Corvinești și Caila, alte localități unde polițiștii au ajuns cu ajutor pentru vârstnici

Acțiunile de binefacere au continuat miercuri, când polițiștii de la Postul de Poliție Matei și Prevenirea Criminalității au ajuns la persoane vârstnice, cu situații modeste, ori care locuiesc singure, în zone izolate și greu-accesibile din județul nostru, cu cele necesare pentru masa de Paști. Bucuria bunicilor vizitați a fost cea mai mare răsplată pentru polițiști.

Alături de alimente, aceștia au primit și felicitări cu mesaje de încurajare și urări de Paști, realizate de elevi ai clasei a V-a A de la Colegiul Național "Liviu Rebreanu"  din Bistrița.

De asemenea, a fost un bun prilej pentru polițiștii de la Prevenirea Criminalității de a le reaminti vârstnicilor faptul că, mai ales pentru sănătatea lor, este necesar să rămână acasă. Totodată, le-au recomandat să aibă grijă la persoanele străine care-i vizitează, ori apelează telefonic.

Aceste acțiuni au fost posibile prin contribuția benefică și implicarea unor polițiști, a unor elevi și a unor oameni care au dorit să aducă un strop de bucurie! Le mulțumim tuturor și le dorim sărbători fericite, cu bucurie în suflet, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5