Bistriţa, gazda Olimpiadei Naţionale de Pregătire Sportivă Teoretică

200 de elevi, din toate judeţele ţării, participă în aceste zile, la Bistriţa, la Olimpiada Naţională de Pregătire Sportivă Teoretică.

Competiţia a fost deschisă la Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc”, în prezenţa prof. univ. dr. Adrian Dragnea, preşedinte al Comisiei Naţionale pentru educaţie fizică şi sport, alături de cei 15 membri ai comisiei, a inspectorului general MECTS Alin Cătălin Păunescu, a inspectorului şcolar general Vasile Marc, a primarului Bistriţei Ovidiu Creţu, a prefectului Cristian Florian, a subprefectului Ioan Păun, a managerului judeţului Vasile Negruşeri, a directorului LPS Pop Augustin, a directorului instituţiei gazdă prof.dr. Cosma Dorel. În prezenţa invitaţilor, a şefilor de catedră Educaţie Fizică şi Sport din judeţ, artiştii Centrului Cultural au susţinut un spectacol cu dansuri populare, dar şi moderne, prin ansamblurile Cununa de pe Someş, Sincron şi Electricks. Judeţul nostru este reprezentat de patru elevi ai Liceului cu Program Sportiv şi câte un copil pe nivel / clasă.

Festivitatea de premiere are loc astăzi, la ora 18.00, la Hotel Metropolis. Premiile constau în bani, plachete personalizate, rucsacuri, tricouri şi diplome.

Comentarii

24/04/11 10:51
Vizitator

oraganizare zero, cazare zero.......

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5