Bistriţa: I-a băgat cuţitul la inimă sub ochii propriului copil ! Ce spun medicii !

Un tânăr a fost înjunghiat, la Bistrița, în urma unui conflict spontan, cu iubitul mamei băiețelului lui, de 9 ani, pe care îl adusese acasă după ce şi-au petrecut timpul împreună.
Vecinii spun că tatăl locuieşte acum în Mureş, de unde a venit cu băieţelul. Fiecare părinte are acum pe altcineva cu care stă, iar copilul îşi împarte timpul între cele două familii. Se pare că iubitul mamei nu s-ar comporta cum trebuie cu băiatul, iar tatăl a depus o plângere la Poliție în acest sens. Azi scandalul a prins amploare iubitul sărind cu un cuţit la tată, de faţă cu copilul, şi înjunghiindu-l la inimă.
Medicii veniţi imediat au început manevrele de resuscitare, cu emoţii, iar apoi bărbatul de 32 de ani implicat în altercația de pe strada Tănase Tudoran din Bistrița cu un traumatism toracic cu plăgi înjunghiate anterior, stabilizat de echipajul TIM a fost transportat la tomograf. Acum se află la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. "Starea de sănătate a pacientului este critică, dar stabilă" anunţă Camelia Strungari,purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița.
Agresorul a fost prins de polițiști.
Update: Întrucât starea de sănătate a pacientului adus astăzi în UPU Bistrița cu un traumatism toracic cu plăgi înjunghiate este critică, medicii au decis transferarea acestuia la Clinica Chirurgie I Tg. Mureș, unde a fost transportat cu o ambulanță cu medic.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5