Bistrița-Năsăud: 780 cazuri confirmate de CoVid-19, in crestere cu 19!

Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, 25.07.2020, sunt 780 cazuri confirmate de CoVid-19, cu 19 mai mult fata de vineri. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 5 persoane au fost reconfirmate pozitiv. Din pacate, sunt 64 decese, dar vestea buna este ca 557 persoane sunt deja vindecate.
Sunt 15 persoane externate la cerere si alte 154 persoane în carantină.
Am ajuns la 2.73 cazuri de imbolnavire la mia de locuitori, care ne claseaza pe locul 9 la nivel national.

Până în prezent, 48 cadre medicale (13 medici, 35 asistenți) și 18 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 39 au fost vindecate.

Patru persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița - Năsăud. Două sunt declarate vindecate.

Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și 22 persoane din cadrul unui Centru pentru vârstnici din județul Bistrița Năsăud (3 infirmiere, 18 beneficiari, asistenta socială a centrului și doi angajați parte din personalul auxiliar). Toți angajații centrului au fost vindecați. Din păcate, patru beneficiari ai centrului au decedat, însă ceilalți au fost declarați vindecați.

Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui alt Centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate.

49 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, doisprezece au fost declarate vindecate.

Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai unui centru de dializă din județ. Două au fost declarate vindecate.

Șapte persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Cinci dintre acestea au fost declarate vindecate.

O persoană bolnavă de CoVid-19 este angajat al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud.

O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Toate au fost declarate vindecate.

Zece persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Patru dintre acestea au fost declarate vindecate.

Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Una a fost declarată vindecată.

10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toate aceste persoane au fost declarate vindecate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5