Bistriţa: O femeie şi un copil, accidentaţi pe trecerea pentru pietoni

Un copil de 8 ani şi o femeie de 57 ani au fost accidentaţi, la Bistriţa, chiar dacă traversau regulamentar strada. Şoferii s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Astăzi, „un bărbat, de 46 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate a surprins și accidentat o femeie de 57 ani, care era angajată în traversarea regulamentară a străzii”, în urma accidentului rutier rezultând rănirea ușoară a femeii, se arată în comunicatul IPJ BN. 

Miercuri, un bărbat, de 47 ani, din Rebrișoara, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița, a surprins și accidentat un minor de 8 ani, din localitate, angajat în traversarea regulamentară a străzii. În urma accidentului a rezultat rănirea minorului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

*** 

De altel, miercuri au fost aplicate 190 de sancțiuni contravenționale, majoritatea conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, în valoare totală de aproximativ 50 000 lei.  Față de 8 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Totodată au fost retrase 6 certificate de înmatriculare pentru diverse nereguli.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]