Bistriţa se împodobeşte pentru sărbători. Primarul Ioan Turc propune o nouă abordare

Administraţia bistriţeană a gândit anul acesta altfel împodobirea oraşului de sărbători, primarul Ioan Turc declarând că va fi o nouă abordare pentru iluminatul festiv, urmând să fie create insule de lumină cu un caracter aparte în mai multe puncte intens circulate, precum şi în fiecare dintre cartierele Bistriţei.

Deja au fost amplasate decoruri feerice pe Pietonal, ca o poartă ce ne va duce spre o altă lume, aceea a poveştilor Crăciunului şi a tuturor sărbătorilor ce-l înconjoară. Căsuţele stau cuminţi lângă Biserica Evanghelică pentru deschiderea Târgului de Crăciun, iar drapelele au fost arborate pentru aşteptarea marii sărbători a românilor – 1 Decembrie în oraşul Imnului Naţional.

De asemenea, au fost amplasate căsuţele în zona Biserii Evanghelice, cu respectarea măsurilor de distanţare fizică. Este un târg dedicat producătorilor şi meşteşugarilor locali şi ţinând cont de perioada dificilă pe care o traversează micii producători va fi gândită o plafonare sau chiar o reducere a tarifelor de închiriere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5