În Bistriţa se taie în draci, fără milă, copacii!

Se taie copacii! In municipiul Bistrita, pe strada Alba Iulia, se taie copacii! Se taie in draci, fără mila!
Azi dimineața, începând cu 8:30, un echipaj al poliției locale a descins pentru a înșirui de-a lungul parcării de pe strada Alba Iulia, jaloane, semn ca noi avocații, juristii și justițiabilii nu vom avea unde ne parca astăzi la munca mașinile. Asta așa, in sictir de la poliția locală, fără un anunt prealabil măcar cu o zi înainte cum se face in mod civilizat orice lucrare ce afectează publicul, asta lăsând la o parte faptul ca o asemenea lucrare se face intr o zi mai puțin aglomerata, poate o zi de sâmbătă.
Așa, ne trezim ca unii colegi ce au fost mai harnici și au ajuns la serviciu înaintea poliției locale au mașinile parcate regulamentar in parcarea izolata cu jaloane. In plus, lumea trece pe trotuar, in timp ce cade... COPACUL, fără nicio protecție!
Trecând peste aceste inconveniente ce denota lipsa crasa de respect fata de locuitorii municipiului, aflam următoarele: copacii sunt tăiați pentru a se largi parcarea prin îngustarea trotuarului! Cu alte cuvinte, copacii încurca lătirea parcării?
Deci, se câștiga locuri de parcare in plus, întreabă colegii?
A, nu, nu se câștiga, doar se lățește parcarea și se taie copacii sa se poată lăti, vine răspunsul.
Și nu se putea lăti protejând copacii? Fără răspuns.
In baza a ce aprobare se taie, întreb și eu?
Nu știm, poate e hotărâre de Consiliu local, vine răspunsul.
Eu nu știu sa fie vreuna.
Acum socotiți și Dvs.!
Scena, imaginile spun totul despre ceea ce însemnam noi toți pentru cei care, temporar, au pâinea și cuțitul in mana!
Diana Morar, consilier local

.

Comentarii

16/10/17 13:31
vizitator

Un nou serial "Operatiunea Drujba" in regia lui Ovidiu Cretu. Asreptam reactia Garzii de mediu. Reamintim ca in 2011, Primaria Bistrita a fost amendata cu 40.000 lei de catre reprezentantii Garzii de Mediu, care au stabilit ca lucrarile de toaletare a copacilor de pe Bulevardul Republicii nu au fost efectuate conform normelor in vigoare. De data asta, Cretu nu a mai toaletat copacii de pe strada Alba Iulia, ci i-a inlaturat cu totul.

17/10/17 10:35
Cititor

Pai se taie mai ni.mu.r.ugilor... sa nu cada pe oameni si pe masini. Mai " scologisti de 2 bani " ce sunteti ! Tu asta( sau aceasta ) care scrii acest articol ,cu siguranta n-ai nici masina si nici familie, sa ti le vezi strivite sub ele la o anumita furtuna ...

19/10/17 11:25
Cititor

Pai, prin "lege" eu as transfera responsabilitatea materiala, contraventionala si penala, in subordinea celor de la "mediu " , sa raspunda ei pentru cazurile in care copacii si pomii care cad, strivesc masini, case... etc. si care ranesc ori omoara oamenii in caderea lor necontrolata . Ce ziceti ... merge... ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]