Bistriţean, broker de asigurări, reţinut pentru o delapidare de peste 300.000 lei

Un bărbat în vârstă de 37 ani, din municipiul Bistriţa, a fost reţinut pe o durată de 24 ore, perioadă în care învinuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa pentru a se dispune o măsură preventivă.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, sprijiniţi de lucrători din cadrul Serviciului Criminalistic, au efectuat trei percheziţii domiciliare la imobile deţinute de către învinuitul G.T., atât pe raza municipiului Bistriţa, cât şi în judeţul Cluj.

“Acesta este cercetat pentru comiterea infracţiunii de delapidare. În fapt, s-a reţinut că, în primele cinci luni ale anului, având calitatea de administrator al unei societăţi comerciale şi broker de asigurări, a încheiat poliţe de asigurare de răspundere civilă auto RCA şi convenţii de asigurare de răspundere civilă auto pentru care a încasat contravaloarea primelor de asigurare în cuantum total de 308.025 lei, sumă de bani pe care nu a predat-o asigurătorului”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al Poliţiei bistriţene. Banii au fost utilizaţi atât în scopuri personale, cât şi pentru plata unor cheltuieli în interesul societăţii pe care o administrează.

„Poliţiştii au întreprins toate demersurile în vederea identificării unor sume de bani şi bunuri care să facă obiectul instituirii măsurilor asigurătorii, în vederea recuperării prejudiciului”, menţionează sursa citată, cercetările fiind continuate de Serviciul de Investigare a Fraudelor.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]