Bistriţean, urmărit internațional, reținut la punctul de trecerea a frontierei de la Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Petea — ITPF Sighetu Marmației au depistat și reținut un cetățean român, dat în urmărire internațională, acesta fiind căutat de către autoritățile din România pentru executarea pedepsei de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și grup infracțional organizat.

„În data de 28 noiembrie 2015, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român Ioan T. în vârstă de 54 de ani, din județul Bistrița- Năsăud, conducând un automarfar, marca Volvo.

În urma controlului efectuat în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional.

Pe numele lui Ioan T. a fost emis un mandat european de arestare de către autoritățile din România pentru executarea pedepsei de 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și grup infracțional organizat”, precizează purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației, Radu Lungu, într-un comunicat de presă.

Bărbatul a fost predat de către polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj de la Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]