Bistriţeanca Emma Durnea şi-a lansat colecţia "Fight for Fashion" în capitala Ardealului

Tânăra creatoare de modă Emma Durnea, din Bistriţa, a organizat, la Cluj-Napoca, în frumosul local Vertigo, o inedită prezentare de modă.

- Cum ţi-a venit ideea de a organiza o prezentare de modă pentru prima ta colecţie?
- Totul a început din pasiunea de a desena. Apreciez foarte mult frumosul şi moda. Le-am îmbinat pe acestea şi m-am trezit în mijlocul creaţiilor, schiţelor, tiparelor. Atunci designul vestimentar mă alesese pe mine şi nu invers.
Am avut parte de sprijinul şi ajutorul părinţilor mei altfel nu aş fi reuşit să realizez nimic. Ei deţin o fabrică de tricotaje şi confecţii, unde am avut toată aparatura necesară să experimentez toate ideile care-mi treceau prin cap.
-Aşa s-a născut linia ta vestimentară...
- Încet-încet am pus la cap o colecţie care mi-a fost foarte dragă, se numeşte "Fight for Fashion", descrie femeia care duce cu sine o luptă în fiecare zi pentru a fi frumoasă. Aşa mi-a venit ideea de jambiere de gladiator, formele puternice şi bine definite ale hainelor. A fost o adevărat artă să vezi pe podium cum urmează modelele. Un model îmbrăcat în haine de gladiator simboliza lupta, urmată de un model cu rochii lungi de zeiţa simbolizând victoria, reuşita femeii în a fi frumoasă.
- Cine te-a sprijinit în acţiunea de la Cluj-Napoca?
- În primul rând administratorul localului, căruia îi mulţumesc foarte mult pentru ajutorul oferit – Călin Ţiplea. Apoi, la Cluj am avut norocul să lucrez cu profesionişti şi pentru asta vreau să mulţumesc agenţiei de fotomodele DistrictModels. De asemenea, machiajului profesionist realizat de Flavia Ardelean. Colecţia se poate vedea pe facebook https://www.facebook.com/emma.durnea?ref=stream.
-Îţi urăm mult succes în continuare. Suntem convinşi că numele tău va deveni un brand în lumea modei.

Eni Fogarasi

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]