Bistriţeanul Ovidiu Danci, travesti la Antena 1. Ce a spus Cheloo

Cel mai „nebun” juriu de televiziune, format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac caută cel mai amuzant român în emisiunea „iUmor”. De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care oamenii au dorit să le aducă în faţa juriului, mai ales că este bine ştiut faptul că imaginaţia românului nu cunoaşte limite. Ca o noutate absolută, în marea finală a show-ului „iUmor”, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul.
Azi în cadrul emisiunii l-am văzut şi pe bistriţeanul Ovidiu Danci.
"Ai putea jura că e femeie, dar... Elena SusKrăcinskaia ne-a indus în eroare pe toți. „Moartea lebedei” cu selfie „made in” Ovidiu Danci" scrie pe pagina de facebook a emisiunii iUmor.
Dacă Bendeac, cu care Ovidiu a lucrat în emisiunile acestuia i-a spus că este cel mai bun la travesti, Delia l-a întrebat ce a terminat şi aşa a aflat că a urmat Academia de balet din Munchen, iar Cheloo a zis că nu se bagă la lebede. Concluzia a fost doi de da şi un nu de la Cheloo. dacă va merge mai departe în emisiune Ovidiu vom vedea luni, la Observator 16. Descarca-ti aplicatia iUmor din App Store si Google Play si voteaza-l pe bistriţean !

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]