Bistriţenii sunt invitaţi să se înscrie la cea de-a XII-a ediţie a concursului GABRIELA SZABO RUNFEST

„În luna florilor, când natura este inundată de culori şi freamătă de viaţă, toata lumea e invitată la mişcare în oraşul Bistriţa, la competiţia GABRIELA SZABO RUNFEST. A XII-a ediţie a tradiţionalului concurs de alergare, ce poartă numele celebrei atlete şi campioane olimpice Gabriela Szabo, cheamă la start toţi iubitorii de sport - copii sau adulţi. Va fi un eveniment urban ce propune curse variate pentru toţi alergătorii, indiferent de abilităţi. Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de mişcare!”
 
Este anunţul prin care bistriţenii sunt invitaţi şi în acest an, în ziua de 6 mai, la tradiţionalul concurs de alergareGABRIELA SZABO RUNFEST.
Evenimentul are deschise deja înscrierile pentru alergători cu vârsta minimă de 10 ani. Vârsta în RUNFEST se calculează astfel: an curent minus anul naşterii. Cursele disponibile sunt următoarele:
 
KIDS (2 Km): Masculin / Feminin, pentru categoriile de vârstă 10-11, 12-13 şi 14-15 ani;
STANDARD (4 Km): Masculin / Feminin, pentru categoriile de vârstă 16-17, 18+ ani;
EPIC (10 Km): Masculin / Feminin, pentru categoria de vârstă 18+ ani.
 
Rezervarea locurilor pentru concurs se face online, până la data de 4 mai 2017, ora 23,59, accesând link-ul http://www.runfest.ro/ro/competitie-alergare/gabriela-szabo-runfest-2017

3.04.2017

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]