Blocul ANL pentru specialiştii în sănătate a fost recepţionat tehnic, la Beclean

Este vorba de un număr de 24 de apartamente și care au fost recepționate din punct de vedere tehnic, blocul fiind construit din fonduri alocate de Agenția Națională petru Locuințe.

Apartamentele urmează să fie repartizate în viitorul cel mai apropiat. Aceste apartamente au fost construite pentru a asigura locuințe pentru medicii care lucrează la Spitalul Orășenesc din Beclean,dar, în funcţie de gradul de ocupare al locuinţelor, aici vor putea locui și alte categorii profesionale. Punctajele pentru repartizare au fost deja votate de Consiliul Local și trimise la ANL pentru validare, conform legislaţiei în vigoare.

La nivelul primăriei Beclean există peste 100 de dosare depuse în vederea repartizării unei locuințe.

Important de știut : Agenția Națională pentru Locuințe, instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, a recepționat 24 de locuinţe destinate închirierii, pentru tinerii specialiști din domeniul sănătăţii din orașul Beclean (jud. Bistrița-Năsăud). Locuințele (12 garsoniere și 12 apartamente cu două camere) au fost construite în amplasamentul din strada Petru Maior fn, cu regim de înălţime P+3E (parter+3 etaje), valoarea investiției fiind de 3.120.224,54 lei. Până în prezent, în oraşul Beclean, ANL a finalizat, în cadrul Programului ANL de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, 271 de unități locative.

În cadrul Programului Locuințe pentru Tineri, derulat de ANL, se construiesc și locuințe pentru medicii rezidenți, venind, astfel, în sprijinul tinerilor specialiști din domeniul sănătății, ale căror venituri nu le permit accesul la o locuință în proprietate sau închirierea unei locuințe în condițiile pieței. Programul de construcții de locuințe pentru tineri, destinate închirierii, a fost lansat de ANL în anul 2001.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5