BMW furat din Bistriţa, depistat în Cluj! Şoferul nu avea permis de conducere

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au identificat, pe raza municipiului Cluj-Napoca, un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din judeţul Hunedoara, bănuit de furtul unui autovehicul.

În fapt, acesta este bănuit  că în noapte de  28/29 mai  2016, folosindu-se de chei mincinoase,  ar fi sustras un autovehicul, marca BMW, proprietatea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, care era parcat pe o stradă din municipiul Bistriţa.

„În aceeaşi noapte, bărbatul fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, s-ar fi deplasat cu autovehiculul sustras pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Ulterior s-a procedat la darea în urmărire a autovehiculului sustras, acesta fiind recuperat şi restituit persoanei vătămate, iar prejudiciul în valoare de 15.000 de lei a fost recuperat în totalitate”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]