Bocanci potriviți pentru o drumeție pe munte

Alegerea unei perechi de pantofi pentru drumeții/alpinism poate fi dificilă. Prin urmare, va trebui să găsiți acel tip de încălțăminte care să se sincronizeze cu activitățile și piciorul dumneavoastră. Picioarele își asumă cea mai mare parte a muncii din cadrul drumeției, așadar este important să aibă parte de căptușeală și protecție potrivită.

În acest articol vei descoperi cele mai adecvate tipuri de bocanci pentru drumeții/alpinism.

Potriviți pentru drumeție sau trekking, talpa Vibram are un nivel ridicat de absorbție a șocurilor din timpul mersului și este recunoscută pentru amortizarea optimă a pașilor. Membrana impermeabilă Gore-tex (cel mai înalt nivel de impermeabilitate) vă protejează indiferent de schimbările climatice, pentru a vă duce călătoria la bun sfârșit. 

  • Bocanci Scarpa Contur Hidro-Ban

Membrana Hidroban Waterproof și talpa Vibram, îi oferă produsului o construcție durabilă în timp, pentru a vă bucura cât mai multă vreme de produsul achiziționat. Forma și înălțimea bocancilor îi face potriviți pentru drumețiile în zăpadă sau prin cele mai nefavorabile temperaturi.

  • Scarpa Women's Mojito Hike Gore-Tex 

Culoarea și design-ul pantofilor se va integra în oricare ținută. Chiar și pe munte, pentru a vă simți confortabil în propriul outfit, membrana GORE-TEX® Performance Comfort și culoarea roșu se va completa cu entuziasmul din drumeția propusă. Talpa oferă aderență, fapt pentru care nu trebuie să vă faceți griji cu privire la suportul oferit și la aderență.

  • Bocanci Scarpa ZG Lite Gore-Tex 

Pentru drumeții experimentați recomandăm acest produs, datorită nivelului avansat de impermeabilitate, tehnologia avansată a tălpii care asigură tracțiune, dar și a susținerii oferite de înălțimea bocancilor. 

 

Vizitați pagina dedicată bocancilor atât pentru femei, cât și pentru bărbați pentru a descoperi întreaga oferă.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5