Bogăţie de colinde, la Căianu Mic. Emoţii pentru Alexandru Pugna. Mesaj, de peste Ocean, al primarului Paul Ştir

Primăria şi Consiliul Local Căianu Mic, cu ajutorul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, au organizat, şi în acest an, tradiţionalul Concert de Crăciun, la care au fost prezente trupe de colindători din tot judeţul (Agrieş, Spermezeu, Prundu Bârgăului, Căianu Mic), dar şi de la Gherla (Cluj).
Manifestarea a debutat cu cuvântul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Alexandru Pugna, fiu al satului şi a părintelui paroh Alexandru Gherghel, de bunul mers al lucrurilor ocupându-se şi Gavril Ţărmure – manager CJC BN, Ovidiu Boca – directorului liceului, Valerica Sterţa, Gheorghe Ţărmure. Deşi departe de casă, într-un concediu în America, primarul Paul Ştir s-a ocupat ca lucrurile să fie aşa cum trebuie, iar locuitorii comunei să se bucure de colinde frumoase. „Acum, mai mult decât oricând, într-o perioadă încărcată de emoţie pentru noi toţi, putem încerca să fim mai buni, mai iubitori şi plini de speranţă. Oameni buni, vă doresc sărbători fericite în continuare, multă pace şi împliniri deosebite”, transmite, de peste Ocean, primarul Paul Ştir.
„De sărbători am poposit în satul copilăriei mele, Căianu Mic, După ce mi-am îmbrăţişat mama, primul drum a fost spre cimiturul din deal, pentru a mă reculege la mormântul nepotului, Alex Pugna, a tatălui meu, a bunicilor şi a tuturor celor dragi. E sărbătoare şi în aceste clipe, când cerurile sunt deschise, nu trebuie să uităm de ei. Apoi, am avut bucuria de a fi prezent la Căminul Cultural, la festivalul de Colinde, vorbindu-le consătenilor de esenţa acestor sărbători şi despre rolul adevărat al colindelor. Au fost momente unice şi o manifestare deosebită gândită de primarul nostru, Paul Ştir, cel mai tânăr primar din România. Chiar dacă se află în SUA, din drag pentru oameni, a coordonat telefonic totul. Clipe de reală emoţie, pentru mine, acasă la Căian. Vă doresc sărbători fericite şi Anul Nou să vină cu pace şi bucurii”, declară artistul Alexandru Pugna, vicepreşedinte CJ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]