Bogdan Ivan: 250 de tineri pentru viitorul unui județ: Bistrița-Năsăud!

Sunt cei mai mulți tineri candidați într-un județ, din partea oricărui partid, la alegerile locale din 27 Septembrie!
“Primăvara politicii românești” pornește de la Bistrița, în clipa în care un profesor are încredere în noi! Cu tineri pregătiți, entuziaști, care știu, își doresc și pot să modernizeze România!
Tinerii nu sunt blazați. Tinerii nu sunt indiferenți. Tinerii se implică! Politica nu este atractivă, însă este singurul remediu prin care democrația poate ”însănătoși” societatea.
Social-democrația este un spirit tânăr, iar tinerii sunt motorul de care are nevoie democrația, politica și administrația. Politica trebuie transformată până la nivelul în care oamenii ajung să se regăseacă într-un partid în care valorile sociale și morale sunt reprezentate în prim-plan. În doctrina în care primează grija față de OM, de problemele și potențialul lui!
În Bistrița-Năsăud, 250 de tineri candidează la alegerile locale din partea PSD, în Alianța pentru Bistrița-Năsăud. Este un reper, iar cetățenii vor ști că noi nu o să ne rătăcim pe drumul spre normalitatea care duce spre progres.
Am mare încredere în generația mea, în fiecare dintre colegii mei, în Președintele PSD BN Radu Moldovan și în “Profesorul nostru”, Dl. Vasile Sebastian Dâncu!
#PrimăvaraPoliticiiRomânești
#tineri
#politică
#curaj
#AlianțaPentruBistrițaNăsăud

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

Comentarii

20/09/20 11:38
Iuliu

Tânărul Bogdan Ivan nu-i decât o marionetă scoasă din când in când la rampă să debiteze ineptii pe care "greii" din PSD cu lasitatea care-i caracterizează n-au curajul s-o facă.
De data asta, după câteva lozinci răsuflate, tânărul Ivan ca orice lingău îsi exprimă marea încredere în președintele PSD BN Radu Moldovan și în “profesorul nostru”, dl. Vasile Sebastian Dâncu”.
In primul rând, chelnerul Răducu, nu-i un individ pe care să-l dea inteligenta afară din casă: ( Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk)
De asemenea, oracolul de la Runcu-Salvei- Vasile DÎNCU este si el un PSD-ist sadea cu bunele si mai ales cu relele sale care din anul 2016, pe cand era vicepremier în Guvernul Cioloş, era membru al Academia de Știinţe ale Securităţii Naţionale (ASSN), ai cărei membrii primesc salarii pe viata, asemenea celor ai Academiei Romane:
(Vezi: http://www.assn.ro/membri/
Cu o astfel de exemplare, n-ai cum să mobilizezi tinerii .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5