Bogdan Ivan: Claudiu Năsui şi gaşca vor să privatizeze activele statului pe bani de nimic

Deputatul Bogdan Ivan a reclamat, în cadrul unei conferinţe de presă, atitudinea ministrului Economiei, Claudiu Năsui, vizavi de restanţele înregistrate pe Programul Start Up Nation sau faţă de programul de sprijinire a IMM-urilor în contextul pandemic.
„Vă spun că după nenumărate email-uri, domnul ministru Năsui nu a catadicsit să răspundă unui parlamentar al României, lucru care îmi arată sfidarea cu care-i tratează pe reprezentanţii României în Camera Deputaţilor, dar şi pe toţi românii. Dacă nu mi-a răspuns mie, gândiţi-vă cum ar răspunde în faţa unui agent economic sau al unui om care se întreabă dacă mâine va mai avea un loc de muncă. PSD a depus o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, care va fi dezbătută marţi şi care trebuie să arate României că acest ministru, din păcate tânăr, reuşeşte să pună România pe harta neagră a economiei europene, în primul rând prin lipsa programelor de finanţare şi stimulare a IMM-urilor”, a menţionat Bogdan Ivan.
Deputatul PSD s-a referit şi la faptul că Ministerul Economiei vrea să privatizeze active importante ale statului pe sume de nimic. „Claudiu Năsui şi gaşca din care face parte vrea să privatizeze pe bani de nimic. Cum poţi să blochezi un program obţinut greu al IMM-urilor, prin faptul că tu ceri parolă şi login ca să vezi concret cine şi ce fonduri să ia şi tu să le distribui după bunul tău plac. Până şi DNA a început o anchetă, tot ce înseamnă finanţare din bani europeni pentru companiile care acum se află în dificultate poate fi pusă sub semnul întrebării din cauza ministrului Economiei, care nu avea niciun atribut să ceară user şi parolă la acel soft”, a prezentat Bogdan Ivan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5