Bogdan Ivan (PSD): Voi lupta pentru ca tinerii să aibă oportunități reale, acasă, în România!

Voi lupta pentru ca tinerii să aibă oportunități reale, acasă, în România!

România nu se poate dezvolta cu adevărat fără un mediu de afaceri puternic și diversificat, iar pentru acest lucru e nevoie ca statul să sprijine antreprenorii tineri atât din mediul urban, dar mai ales pe cei din mediul rural.
Bunăstarea materială și premisele unui trai decent pentru fiecare cetățean sunt o garanție a opririi exodului de oameni tineri din România spre occident, și de aceea voi face din aceste obiective o prioritate în programul de guvernare al Partidului Social Democrat. În cadrul Parlamentului României, alături de colegii mei, voi propune o serie de măsuri în acest domeniu:

1. Program Național de consiliere gratuită a tinerilor care vor să acceseze fonduri europene;
2. Extinderea programului Start Up Nation pentru investiții în agricultură
3. Creșterea salariului minim;
4. Impozit ZERO timp de 10 ani pentru companiile care investesc în cercetare, tehnologie, medicină și IT. Sunt doar câteva dintre inițiativele pe care vreau să le propun pentru ca tinerii să rămână acasă!

În anul 2020 programul Start-Up Nation a avut un buget de un miliard de lei, la doar trei ani de la adoptarea sa oficială de către Guvernul României. Ceea ce înseamnă că în acest an s-au putut finanța maxim 5.000 de afaceri noi pornite de către antreprenori români, fiecare dintre ele primind finanțarea de maximum 200.000 de lei.
Datele din anii trecuți arată că atât Start-Up Nation, cât și Start-Up Diaspora (pentru afacerile românilor din străinătate) sunt două programe de succes, pe care îmi doresc să le promovez cât mai mult din Parlamentul României!
Ca tânăr parlamentar, vreau să inițiez un program Start-Up Nation, special pentru tinerii care vor să își înceapă o afacere, pentru că e vremea ca tinerii să simtă că ,,acasă” e România! De asemenea, voi milita pentru mărirea bugetului celor două programe deja existente și cred cu tărie că este nevoie de integrarea unei linii speciale de finanțare în domeniul agriculturii, pentru a ne atinge potențialul: acela de a putea hrăni o parte din Europa cu produse românești.
România trebuie să înceapă să valorifice inițiativa și dorința de munci a tinerilor noștri aici, acasă, pentru ca să fie parte din dezvoltarea țării noastre!
Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5