Bogdan Mihai, secretarul comunei Miceștii de Câmpie, a trecut poarta veșniciei

  Cu nemărginită durere în inimi, deplângem trecerea fulgerătoare la cele veșnice a juristului Bogdan Mihai, la doar 42 de ani. Consilier juridic la Instituția Prefectului, ulterior secretar general al comunei Miceștii de Câmpie, Bogdan Mihai a fost un profesionist, un om bun, un coleg și un prieten adevărat. 

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul în rândul drepților, iar familiei să îi dea mângâiere în aceste momente grele când se desparte de Bogdan. 

Drum lin, spre stele!

Foștii colegi din cadrul Instituției Prefectului

 

Comunitatea din Miceştii de Câmpie este profund îndurerată de vestea trecerii la cele veşnice a jr. BOGDAN MIHAI, secretarul general al comunei şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate.

          Aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun profesionist, un om cu suflet cald ce va rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră.

          Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Primarul Ioan Becan şi colectivul Primăriei Miceştii de Câmpie 

Comentarii

01/12/20 16:06
LUCIAN

Dumnezeu să-l odihnească în pace

01/12/20 16:19
ClauB

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! A plecat mult prea repede, modest și discret dintre noi, la fel cum de altfel a și trăit! Drum lin spre stele, prieten drag! Ai fost un suflet prea bun și blând, dar din păcate mulți nu te-au putut înțelege și aprecia la adevărata ta valoare! Acum, probabil, e mult prea târziu!

02/12/20 17:41
Edi

Îmi este greu să mă gândesc că nu mai esti printre noi. Erai un om minunat, mereu vesel și regret tare mult ca ai plecat atat de devreme. Profesional vorbind exista lucruri care le-am dobandit prin experientele traite alaturi iar acestea ma vor face sa imi amintesc mereu de tine.
Drum lin spre vesnicie, prieten drag !!!

02/12/20 22:20
Vali

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !Erai un prieten minunat ,mereu vesel si regret ca ai plecat atit de devreme. Oamenii buni sunt luati mai repede la Cer .Drum lin la cer ,draga prietene! Nu te vom uita niciodata !

03/12/20 11:11
Ema

Dumnezeu sa te odihnească,Bogdan!Rar întâlnești un om cu atâta dăruire pentru prieteni și optimist! O să-mi fie dor de modul cum vreau și depanau amintiri.
Lași un gol mare!

03/12/20 16:48
CalinBalan

Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihnească în pace. Nu am cuvinte . ... va rămâne veșnic în amintirea mea .

03/12/20 16:48
CalinBalan

Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihnească în pace. Nu am cuvinte . ... va rămâne veșnic în amintirea mea .

03/12/20 18:44
Irina Reman

Dumezeu să-l ierte! Odihnă veșnică și familiei îndurerate sincere condoleanțe.

04/12/20 15:55
Fonogea Silviu

Dumnezeu sa-l odihneasca, cu dreptii!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5