Bronz pentru Bernadette Szocs, la Universiada din Taipei!

Sportiva Bernadette Szocs a obținut, marți, medalia de bronz în proba feminină de simplu a turneului de tenis de masă din cadrul Universiadei de vară de la Taipei. Aceasta a pierdut cu 4-0 semifinala în fața lui Jihee Jeon din Corea de Sud.  

„Medalie de BRONZ pentru Szocs Bernadette la Universiada de la Taipei! Felicitări, Berni!”, a transmis Federaţia Română de Tenis de Masă pe pagina de facebook.

         Este cea de a 11-a medalia obţinută de delegaţia României la această ediţie a Univrsiadei. Două medalii de aur au fost cucerite de gimnasta Larisa Iordache, la individual compus și la sol, o altă medalie de aur a fost adjudecată de atleta Alina Rotaru, la săritura în lungime, argintul a fost obținut de atleții Nicolae Alexandru Soare, în proba de 10.000 m, și Alin Firfirică, la aruncarea discului, iar medaliile de bronz au fost câștigate de gimnaștii Larisa Iordache (bârnă), Andrei Muntean (sărituri), atleții Andrei Gag (aruncarea greutății) și Bianca Răzor (400 m), ștafeta feminină de 4x400 m (Sanda Belgyan, Camelia Florina Gal, Anamaria Nesteriuc și Bianca Răzor) și Bernadette Szocs (tenis de masă, simplu), potrivit Agerpres.

         România a participat la ediția a 29-a a Universiadei de vară cu o delegație de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi. Sportivii români au concurat la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo pe apă masculin, gimnastică artistică, scrimă și judo.

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]