Bucurie de Crăciun la Strâmba pentru cei mici şi cei mari ! De unde vine Moşul ?

Uniți de valori precum prietenia și binele pus în slujba comunității, membrii Asociației Clubul Rotary Bistrița Nosa au adus bucurie, în preajma Crăciunului, pe chipurile semenilor aflați în nevoie. Elevii Școlii generale din localitatea Strâmba, Căminul de persoane în vârstă din Târlișua sau bursierii olimpici din Proiectul “Rotary Susține Educația” sunt câțiva dintre beneficarii acțiunilor derulate, în ultimele zile, de Clubul Rotary Bistrița Nosa. Valoarea totală a cadourilor de Crăciun, în obiecte și bani, este de 9000 lei.

Acțiunile caritabile au debutat cu donarea de cărți, materiale didactice, echipamente IT, fructe, jucării, ciocolată și obiecte de îmbrăcăminte pentru cei 65 de preșcolari și elevi ai Școlii generale din Strâmba. Este o continuare a activităților începute acum doi ani și prin intermediul cărora, unitatea școlara a fost dotată cu mobilier, cărți, materiale didactice și cadouri pentru micuți.
Au urmat bursierii Rotary Bistrița Nosa din Proiectul “Rotary Susține Educația”. Cei 8 elevi cu rezultate excepționale la învățătură, dar cu situații materiale și familiale mai dificile au fost recompensați, fiecare, cu burse în valoare de 500 lei, iar studentul bistrițean, care a intrat în program de când era încă elev, a fost susținut cu suma de 1000 lei. Pe lângă sprijinul financiar constant al Rotary Bistrița Nosa, bursierii beneficiază și de activități de mentorat din partea membrilor Asociației.
Nu au fost uitate nici persoanele vârstnice de la Căminul din Strâmba. Pachetele cu fructe, dar, mai ales, vorbele bune și îmbrățișările, în pragul Sărbătorii Nașterii Domnului, le-au făcut să simtă că încă mai au pe cineva aproape.
Bucuria și zâmbetele primite au fost pentru membrii Asociației Clubul Rotary Bistrița Nosa, cel mai frumos cadou de Crăciun.

Rotary Club Bistriţa Nosa este o organizaţie nonguvernamentală ai cărei membri acționează în mod voluntar pentru a servi binele public în societate și în profesie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5