Bucurie mare în casa unui preot din judeţ. Se pregăteşte de nuntă !

Bucurie mare în casa unui preot din judeţ. Se pregăteşte de nuntă ! Cererea în căsătorie a avut loc de sărbătorile de iarnă, ca în filmele romantice cu inimi din tradafiri şi inel cu diamant. "DA, din toată inima!" a spus Daniela Tarța viitoarea soţie a lui Teodor Petrican, fiul părintelui din Reteag.
Despre viitorul mire am mai scris la absolvirea Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, Profil Engleză, Teodor Petrican fiind şef de promoţie. Preotul Teodor Petrican din Reteag şi preoteasa Mia Petrican, învăţătoare, au cu ce se mîndri, Doru având acasă peste 10 medalii la diverse concursuri până la absolvirea liceului. Apoi, performanţele au continuat, obţinând premii nu doar în ţară ci şi în străinătate. "Nu putem fi decât împliniţi ca părinţi, îi mulţumim Celui de Sus pentru toate binecuvântările şi le dorim tuturor părinţilor să se mândrească cu copiii lor”, ne-a declarat părintele Teodor Petrican de la Reteag.
Performanţa bistriţeanului nu a rămas neobservată, mari companii internaţionale ofertându-l, amintind aici doar Google Londra şi Facebook – America. Tânărul inginer a optat să fie Software Engineer la Facebook.
Mireasa a studiat Medicină Generală la UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, urmează să fie Resident Doctor la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, a fost voluntar la Serviciul de Ambulanta Judetean Cluj şi a avut o experienţă deosebită la HOSPITAL GENERAL DE VALENCIA.
Îi felicităm şi le dorim tot binele din lume !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]