Bucurii pentru bunici. A fost inaugurat Centrul de zi pentru persoane vârstnice și unitate de îngrijire la domiciliu, în ambianța Clubului Femeilor Solidare Năsăud

Floarea Pleş

În zi de sărbătoare religioasă - 6 decembrie, Ziua Sf. Ierarh Nicolae, simbolul bunătății și al darurilor -  Clubul Femeilor Solidare Năsăud, manager Iulia-Ionela Dragu – astristă, membră a Cercului Astra oraș Năsăud, a organizat cea de a V-a ediție sub genericul „Bucurii pentru bunici”.

         În reușita evenimentului, a fost sprijinită de un grup de femei solidare format din Dana Cosma-Someșan, Cornelia Bodescu, Alina Maria Frișan, Geta Marc, Niculina Vlașin, Geta Roș, Iolanda Bodea, Alina Ilea și Florentina Lobonțiu. Evenimentul s-a desfășurat în sediul nou realizat și amenajat în Corpul C al clădirii Primăriei Năsăud cu destinația de „Centru de zi pentru persoane vârstnice și unitate de îngrijire la domiciliu”. 

         La eveniment au participat un număr de 30 de persoane-seniori ai comunității năsăudene și reprezentantele Clubului Femeilor Solidare - majoritatea fiind astriste, care au avut grijă, să înfrumusețeze încăperea prin împodobirea Bradului de Crăciun.

Dintre oficialitățile prezente îi amintim pe Dorin-Nicolae Vlașin  - primarul orașului Năsăud, Marius Bodea  – viceprimar, Viorel Urdă - purtător de cuvânt al primarului, Marin Mic - managerul în cadrul proiectului „Servicii sociale pentru seniori comunității năsăudene” și protopopul greco-catolic de la Bistrița, pr. Ioan Vasile Frișan, însoțit de diacul Pavelea Ironig, ca manager din partea partenerului în cadrul aceluiaşi proiect. Părintele protopop a oficiat slujba de sfințire a sediului.

Cuvântul de deschidere l-a avut d-na Iulia-Ionela Dragu, mulțumind oficialităților pentru prezență, pentru sprijinul acordat în reușita evenimentului, oferind d-lui primar Dorin-Nicolae Vlașin un mic cadou, de ziua numelui, din partea Clubului Femeilor Solidare.

Cadouri de Sf. Nicolae au fost oferite tuturor participanților la eveniment.

Scurte alocuțiuni au fost rostite de către primarul orașului Dorin-Nicolae Vlașin, Marian Mic și Floarea Pleș, din discursurile cărora s-a desprins însemnătatea evenimentului, ca fiind un moment istoric cu oportunități deosebite pentru cei în nevoi.

Mulțumiri și tot respectul pentru cei care s-au implicat în realizarea și finalizarea investiției.

Felicitări conducerii Primăriei orașului Năsăud pentru toate realizările obținute până în prezent în toate domeniile de activitate. Aprecieri și felicitări au fost adresate Clubului Femeilor Solidare Năsăud care au știut să fie prezente cu ajutoare și activități cultural-artistice, tradiționale, atunci când a fost nevoie.

În încheiere s-a colindat, s-a intonat tradiționalul - La mulți ani, pentru cei care poartă numele de Nicolae și pentru întâmpinarea sărbătorilor ce urmează!

 

                                               

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5