Bucurii pentru tânărul primar Doru Crişan, în ceas aniversar

sursa: facebook

Astăzi unul dintre cei mai tineri, dar şi unul dintre cei mai apreciaţi primari ai judeţului, Doru Crişan, este în ceas aniversar.
Doru Crişan, primarul comunei Prundu Bârgăului, este un om muncitor şi hotărât să realizeze lucruri bune pentru comunitate.
Tânărul primar Doru Toader Crişan, a fost ales de electorat, încă din primul tur, în funcţia de primar al unei comune importante, cu extinderea şi complexitatea egale unui centru urban. Provenit din mediul privat, unde prin hărnicia sa a dat dovada unor importante realizări, primarul a început din luna iunie 2012, o muncă grea şi plină de obstacole neprevăzute, multe datorate situaţiei generale de criză, dar pentru care s-au căutat soluţiile potrivite.
Doru Crişan s-a pus de la început pe treabă, analizând starea lucrurilor şi căutând realizarea principalelor proiecte începute, găsind suportul financiar necesar pentru cele prioritare şi realizarea lor, în scopul îmbunătăţirii situaţiei social - economice a comunei.
Dintre proiectele finalizate, de administraţia locală, în perioada iunie – decembrie 2012, în comuna Prundu Bârgăului, se pot menţiona cele din sectorul Brujeni II, unde s-a realizat o deviere de apă şi s-a construit un pod. În acelaşi sector Brujeni II, s-a realizat şi un proiect pentru alimentarea cu apă, făcând legătura între Brujeni II şi Suseni, pe o lungime de 2 kilometri, urmând a se finaliza şi alţi 6 kilometri de alimentare cu apă şi 1 km de canalizare.
După zece ani de litigiu, s-a reuşit încheierea unei înţelegeri cu comuna Bistriţa Bârgăului, în legătură cu o suprafaţă de 349 hectare de pădure, care au fost recuperate cu ajutorul primarului şi al şefului Ocolului Silvic din comuna vecină.
S-au finalizat lucrările la piaţa de animale, care a fost îngrădită şi dotată cu o toaletă modernă, fiind extinsă pe încă două ha de teren, unde vor fi comasate cele două pieţe de animale şi cereale, într-un singur loc, modernizate.
Proiectul de modernizare a drumurilor este în derulare, urmând a se asfalta uliţele principale din Susenii Bârgăului, iar prin alt proiect este prevăzută modernizarea unui drum la Brujeni, din DN 17 înspre Pătărie, care va degaja circulaţia pe şoseaua europeană. În aceeaşi fază se află şi proiectul de asfaltare prevăzut pentru Valea Ciorii. Pe agenda de lucru a edilului prundean se află şi actualizarea PUG-ului. Între proiecte se mai întrevede şi construirea unui ştrand, prin GAL, iar în perspectivă o casă de cultură şi o telegondolă pe Heniu, lângă releu, precum şi o pârtie de schi. Lucruri măreţe care vor face din Prund un adevărat orăşel.
Primarul nu uită însă nici de familie, alături de frumoasa soţie Daniela Ioana aşteaptând minunea ce le va bucura viaţa. Dumnezeu va binecuvânta tânăra familia cu un copil, doamna Crişan fiind însărcinată în aproape 6 luni. După aproape un an de muncă continuă la primărie, sărbătoritul îşi petrece câteva zile binemeritate de vacanţă, alături de soţie în Ungaria.
În zi aniversară, la 39 de ani, redacţia „Răsunetul" adresează cele mai sincere gânduri de sănătate, fericire şi împliniri pentru domnul primar Doru Toader Crişan. Multă putere de muncă pentru proiectele frumoase pe care le aveţi, bucurii pe măsură şi putere de la Cel de Sus. Când îngeraşul va poposi în viaţa dumneavoastră să aibă doar clipe de fericire şi o viaţă plină de flori.
La mulţi ani!

Comentarii

15/03/13 22:23
Relu

Frumos scris, băieți!

16/03/13 16:02

Ar fi interesant un studiu din care sa se vada daca productivitatea primarilor este direct proportionala cu varsta.

Omul pare sa fi realizat destul de multe intr-un timp scurt, cred ca este primul "omagiu" adus unui primar pe care l-am citit pe net.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5