„Bun venit la şcoală!” pentru elevii de la Şcoala Generală „Avram Iancu” din Bistriţa

Într-o atmosferă sărbătorească, cu emoţii, gânduri pentru viaţa de şcolar şi bucuria de a reîntâlni colegii, învăţătorii, profesorii, diriginţii, directoarea şi conducerea şcolii, în „freamătul vocilor cristaline” a celor care au păşit pentru prima dată într-o şcoală - cei din clasa zero -, în prezenţa numeroşilor părinţi, bunici şi invitaţi, a avut loc festivitatea de deschidere a noului an şcolar 2013-2014, la cunoscuta şi recunoscuta unitate şcolară – Şcoala Generală „Avram Iancu” din Bistriţa.
Astfel, în data de 16.09.2013, începând cu ora 9.00, clopoţelul i-a chemat pe toţi cei care trebuie să frecventeze şcoala, cu bucuria în ochi şi în suflet, d-na prof. Elena Andron, directoarea şcolii, a demarat acţiunea, anunţând prezenţa invitaţilor, în persoana d-lui comisar Ioan Trif de la Poliţie, care a fost prezent şi anul trecut şi au avut o colaborare excelentă în relaţia elev – părinte – şcoală – poliţist.
D-na directoare a precizat: „Debutul anului şcolar, deşi este un eveniment care se repetă, naşte mereu emoţii. Emoţii pentru cei care trec pragul şcolii pentru prima dată, emoţii pentru elevii aflaţi în clasele terminale, pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a, a VI-a, care vor susţine în acest an evaluări naţionale, emoţii pentru părinţi şi bunici şi, nu în ultimul rând, emoţii pentru noi, profesorii. Vă doresc un an rodnic, plin de împliniri şi succese!”
În şcoala pregătită sărbătoreşte, de o curăţenie impresionantă şi cu manualele aranjate pe bănci, au „păşit” cu sfială, trecut pe sub buchetele de flori a celor din clasa a IV-a, cei din clasele zero – A, B, C, D – asistând la o lecţie de înalt profesionalism şi ţinută, susţinută de d-na înv. Diana Griga Sarca de la clasa pregătitoare D (Buburuza), unde şi-a dovedit tactul şi măiestria pedagogică, experienţa vastă dobândită în modul de a-i aborda pe micuţii elevi, care au răspuns şi au comunicat foarte bine, reuşind, cu brio, socializarea celor 28 de elevi înscrişi.
Abordată fiind, ne-a precizat: „Clasa pregătitoare este eficientă şi necesară, fapt ce o dovedesc testele date anul anterior, iar continuitatea la catedră este obligatorie.
Elevii trebuie obişnuiţi cu stilul de muncă al învăţătorului, testele ne vor indica un progres în evoluţia lor, urmărind ca majoritatea să cunoască cifrele şi literele la sfârşitul anului şcolar, canalizându-ne efortul pe comunicare şi socializare.
Le doresc sănătate şi succese elevilor, cât şi părinţilor!”
A fost un moment de mare sensibilitate pentru elevi, părinţi, cadre didactice şi le urăm tuturor succese depline, sănătate şi un an şcolar cu împliniri şi realizări.

Comentarii

16/09/13 14:57
Cecilia

Avem o scoala atat de frumoasa si nu ati putut posta doua poze reale............

17/09/13 10:47
pintea mariana

buna ziua
felicitari tuturor cadrelor didactice ,nu in ultimul rand conducerii pentru tot ce fac pentru copii nostril ,si mai ales d-nei ALEXANDRA CRISTUREAN .
este o scoala buna ,cu rezultate bune.
FELICITARI

02/11/13 07:49
Cecilia

Bravo! Ati gasit poze.

20/05/18 07:28
THEO

DNEI ESTE CORECT.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]