Bun venit pe lume David Ayan! Bucurie mare, în zi de sărbătoare, pentru tăticul Petrică ( Arian), de la Radio Someş, şi mămica Paula

Bucurie mare pentru colegul nostru Petrică (Arian) de la Radio Someş şi pentru soţia lui, Paula. Bunul Dumnezeu le-a binecuvântat, în zi de mare sărbătoare ( Ziua Crucii, cea care a adus biruinţa şi a dat veşnicia prin Înviere) viaţa prin îngeraşul ce a poposit azi în casa lor: David Ayan.
„ Bine ai venit în viața noastră David Ayan. Te iubim” a scris tăticul Arian Orlando Neagos pe facebook.
Bebe a avut la naştere 3,350 kg şi 53 cm, venind pe lume la Sanovil, prin grija Dr. Natoy.
Urăm micuţului David Ayan să crească mare, într-o lume în care să fie înconjurat de oameni buni, iar Bunul Dumnezeu să-i dea sănătate şi talanţi care să se înmulţească spre bucuria părinţilor.
..............
Arian, împreună cu Paula Lazaroi şi-au încredinţat dragostea Celui de Sus, primind binecuvântarea Domnului la Mănăstirea Nicula, colţ de rai unde minunile sunt la ele acasă. Slujba logodnei a fost făcută de părintele Calinic Stupinean, iar tinerii au fost binecuvântaţi de prezenţa Icoanei Maicii Domnului, la care vin mii de oameni să aducă Slavă.
" Sperăm să trecem cu bine peste toate, să fim sănătoși iar in 18 Septembrie 2021 să jucăm la nuntă sau poate chiar mai repede la botezul baiețelului nostru David. Să aveți parte mereu de zile frumoase dragi prieteni!" este mesajul transmis de tânăra pereche, căreia îi doim casă de piatră, sănătate, bucurii, iar noi să jucăm, la botez şi la ospăţ !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5