Burgerii din meniul Baz Bistro, delicatese pentru orice moment al zilei

De curand, burgerii sunt foarte la moda. Desi suna ciudat, oamenii se lasa ghidati de tendintele si de alegerile celor din jur si in momentul in care vine vorba despre mancare. Ei bine, burgerul este preparatul momentului, dish-ul pe care fiecare persoana doreste sa il manance atunci cand iese in oras.

Si nu neaparat pentru ca si-a gasit un local in care se prepara burgeri dupa retele americane autentice. Nu, autenticitatea, gustul si aspectul preparatului nu reprezinta aspecte care conteaza cu adevarat pentru bucuresteni, acestia lasandu-se mai degraba prinsi in febra burgerilor de catre numele sonor al unui restaurant pe care l-au vazut tot mai des in postarile de pe Facebook sau Instagram.

Pornind de la ideea ca unele restaurante de burgeri se bucura de o ascensiune fulminanta o data cu pasiunea tot mai apriga a romanilor de a le consuma preparatelor, ne-am decis sa aducem in prim plan un bistro in bucataria caruia primeaza calitatea, gustul si autenticitatea preparatelor.

Retetele mult iubite de catre americani, sosurile hand - made bogate in condimente si arome, precum si chiftelutele generoase reprezinta trasaturile culinare de care o sa va bucurati in momentul in care veti pasi in restaurantul Baz Bistro. Daca numele vi se pare cunoscut atunci ar trebui sa stiti ca mai demult locatia se numea Buffalo Baz, ea fiind deschisa la initiativa unui fost concurent al emisiunii culinare Masterchef.

Cu origini grecesti, dar si cu un simt gastronomic puternic dezvotat, Baz a reusit rapid sa isi consolideze clientela, oferindu-le celor care ii calca pragul preparate ale caror imagini par desprinse din revistele culinare, iar al caror gust se aseamana izbitor cu savoarea burgerilor pregatiti de americani in ziua in care se celebreaza S.U.A.  Nu doar burgerii apetisanti reprezinta rezultatele culinare pe care le puteti testa in incinta acestui local, bistro-ul fiind renumit si pentru selectia de costite de porc pe care o ofera pasionatilor, dar si pentru salatele revigorante pe care le puteti servi in orice moment al zilei.

De departe, cel mai intrigant preparat evidentiat in cadrul meniului este un burger din somon, a carui chifla poseda o culoare neobisnuita. Da, vorbim despre un negru intens, a carui textura poate fi studiata mai in profunzime in momentul in care burgerul este taiat pe jumatate. Contrastul dintre chifteluta roz - oranj si chifla neagra nu reprezinta singurul punct coloristic de atractie, caci burgerul este asezonat cu salata iceberg, morcovi si varza.

Pentru ca meniul sa fie complet, in stanga burgerului trebuie sa troneze o portie copioasa de cartofi wedges, trasi in tigaie cu putin unt si cu ierburi aromatice. Doar ca sa va puteti bucura mai atent de sosurile in house ale celui mai renumit restaurant de burgeri din capitala.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5